SAMENKOMSTEN

Iedere zondagmorgen komen wij om 10:00uur samen voor een gemeenschappelijke dienst. De zondagdienst ziet eruit zoals hieronder kort beschreven. Iedere eerst zondag van de maand vieren wij het avondmaal met elkaar.

ZONDAGDIENST

Iedere zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst in ons gebouw aan de Langeweg 105 te Apeldoorn. De dienst begint met het wekelijkse gebedspunt van Open Doors voor de vervolgde kerk. Hierna is er tijd voor lofprijs en aanbidding. Het zingen wordt afgesloten met vrij gebed. Ieder die dat wil kan dan in eigen woorden of eigen taal God groot maken. Vervolgens wordt er gepreekt. Na de preek is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken. Op de eerste zondag van de maand eten we na de dienst met elkaar. Iedereen is van harte welkom om hierbij aan te schuiven!

AVONDMAAL

Op de eerste zondag van de maand wordt in Filadelfia het Avondmaal gevierd. Wij geloven dat Jezus Christus in onze plaats gestorven is voor de zonden die wij hebben gedaan. Zijn lichaam is gekruisigd en Zijn bloed heeft gevloeid in onze plaats. En niet alleen voor onze zonden is Jezus gestorven, maar voor de zonden van de hele wereld. We willen hier niet alleen aan denken, maar we willen dit ook met enthousiasme aan iedereen vertellen, totdat de Here Jezus terugkomt!

“Ze bleven trouw aan het onderricht van de apostelen, vormden met elkaar een gemeenschap, braken het brood en wijdden zich aan het gebed.”Handelingen 2:42