KOM SNEL EENS KIJKEN!

Je zult merken dat je hartelijk ontvangen zult worden en je snel thuis zult voelen. Alle informatie die je nodig hebt om contact met ons te krijgen staat op deze pagina. Maar voel je ook vrij om vrijblijvend bij ons binnen te lopen. We hopen je snel te kunnen verwelkomen!

EVEN VOORSTELLEN:

Wij zijn Christiaan en Cecilia van Dijk en mogen als voorgangersechtpaar de gemeente leiden. Tahira is onze oudste dochter en daarna volgen Simeon en Jozua onze twee zoons. Ons verlangen is om Gods koninkrijk te mogen zien groeien. Naast zijn baan als voorganger is Christiaan ook actief voor Operatie Mobilisatie als Afdelingshoofd Zending Nederland. Voor meer informatie over OM klik hier.

Familie van Dijk

CONTACT

Jij bent van harte welkom om onze dienst op zondagochtend bij te wonen. De dienst begint om 10:00 uur. Je kunt ook deelnemen aan een van onze andere activiteiten. Neem contact met ons op door ons te bellen of te mailen. Een contactformulier vindt je onderaan de pagina.

Bezoekadres:
Dubbelbeek 24
7333 NJ Apeldoorn
06 49 00 66 46
info@gemeentefiladelfia.nl

Er is opvang voor de kinderen.
Aan de voorkant van het gebouw is ruime parkeergelegenheid met ook invalidenparkeerplaatsen.
Voor mensen die niet of nauwelijks Nederlands spreken is er vertaling in het Engels aanwezig.

We zijn ook op facebook te vinden: facebook.com/FiladelfiaApeldoorn/
Preken zijn terug te luisteren op: youtube.com

CONTACTFORMULIER

    "Ze bleven trouw aan het onderricht van de apostelen, vormden met elkaar een gemeenschap, braken het brood en wijdden zich aan het gebed."Handelingen 2:42