MANNEN

Dat mannen en vrouwen anders functioneren is al heel lang bekend. Wij vinden het dan ook fijn om af en toe wat samen met alleen de mannen te ondernemen. Het is goed om samen je hart met elkaar te kunnen delen.

MANNENUITJES

Voor de mannen van de gemeente wordt enkele keren per jaar een uitje georganiseerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld met elkaar op de IJssel gevaren. In een van de kribben langs de rivier hebben wij aangemeerd en rond een kampvuur hebben wij verschillende dingen met elkaar gedeeld. Samen hebben wij een gedeelte uit de Bijbel besproken en hebben we voor elkaar gebeden. De avond werd afgesloten met een heerlijke barbecue langs het water.

Ook proberen we regelmatig met elkaar te wandelen. Vrouwen zitten graag samen te praten, maar onze ervaring is dat mannen het best met elkaar spreken wanneer ze iets aan het ondernemen zijn. Lekker hiken door de natuur is ideaal om elkaar beter te leren kennen!

"Ze bleven trouw aan het onderricht van de apostelen, vormden met elkaar een gemeenschap, braken het brood en wijdden zich aan het gebed."Handelingen 2:42